fbpx
Glostrup Festival igen den 26. august 2017
gf_folkebladet_14.jpg
Foto: Flemming Schiller
GLOSTRUP. Den sidste lørdag i august bliver igen dagen, hvor banerne omkring Glostrup Stadion skal huse en fest

Der blev i budgettet for 2017 afsat en halv million kroner til igen at holde en Glostrup Festival. Det er mindre, end der blev brugt i år, men stadig penge nok til at holde fest en lørdag, som altså vil blive den sidste lørdag i august. Det forslag blev fremlagt for Kulturudvalget på deres møde i sidste uge, og udvalget godkendte forslaget.
Forslaget er, at festivalen igen skal være gratis at komme ind til, og at der skal være aktiviteter, der kan tiltrække et bredt publikum på tværs af aldersgrupper. Det er planen, at der igen skal være musik på scenen. Der er sat 300.000 kroner af til at hyre musik, hvilket kan give mulighed for at få fat i nogle rimelige navne, der kan tiltrække gæster fra andre kommuner.
Derudover skal der igen være aktiviteter på pladsen, som for eksempel aktiviteter arrangeret af Glostrups foreninger og et tivoli.
– Byfestivallen i jubilæumsåret 2016 var en kæmpe succes og vi ser frem til et noget mindre setup, men dog en festlig Byfestival i den sidste weekend i august 2017. Yderligere vil vi se frem til endnu et godt samarbejde med foreninger og andre samarbejdspartnere i Glostrup, siger Pia Dahlin (DF), formand for Kulturudvalget.
For at få et rimeligt stort arrangement er kommunen nødt til at regne med indtægter ud over de 500.000 kroner, som kommunalbestyrelsen har sat af. De regner med 150.000 kroner fra ølsalg og 200.000 kroner fra sponsorater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top