fbpx
Frandsen El er årets virksomhed
frandsenel.jpg
Frandsen El modtog både erhvervsprisen og et CSR diplom. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. Tirsdag i sidste uge fik Frandsen El årets erhvervspris fra Glostrup Kommune for deres store arbejde med at tage lærlinge

Tirsdag i sidste uge afholdte Glostrup Kommune for anden gang erhvervskonference. Omkring 100 virksomhedsledere og repræsentanter fra kommunen var mødt op på Kopenhagen Fur. Her startede John Engelhardt med at give en status på byudviklingen og den kommende letbane.
– Sidste år fortalte jeg om vores 20-25-30 mål, at målet i 2020 var 25.00 borgere og 30.000 arbejdspladser. Det er vi blevet lidt forsinkede med, sagde han.
Han henviste blandt andet til de meget omtalte forsinkelser af letbanen, der dog endte med at blive vedtaget i Folketinget lige inden sommerferien og nu er i udbud.
Der var derefter en længere seance om den fjerde industrielle revolution, og der var mulighed for at stille spørgsmål og ønsker til borgmesteren.

Erhvervsprisen
For anden gang uddelte Glostrup Kommune en erhvervspris, der er en lille statuette. Den gik i år til Frandsen El. For at få erhvervsprisen skal man leve op til en række krav. Man skal være en virksomhed i vækst, der skaffer nye arbejdspladser til kommunen. Man skal også hjælpe med til at få flere folk i arbejde, for eksempel ved at tage lærlinge eller folk i løntilskud eller lignende. Og så skal man på en eller anden måde være engageret i lokalsamfundet.
– I lever op til de kriterier. Antallet af medarbejdere ved jer er steget markant i de seneste år. I mærkede også krisen, men I er kommet utroligt godt igen. Omkring det kommunale engagement, så er I med på en bred pallette, I er med i erhvervssammenslutningen, og I var med, da vi etablerede vores kommunale ungeenhed. Det lykkedes at få skabt en ungeenhed, hvor vi kan tage hånd om den enkelte unge, og dermed sikre, at mange af vores unge har en bedre situation nu, end de havde før. Der har I været en vigtig brik med et stort engagement, det vil jeg godt sige mange tak for, sagde John Engelhardt i sin tale.
Han overrakte prisen til Peter Frandsen, ejer af Frandsen El, der selvfølgelig var glad for prisen. Han sagde, at det både handler om samfundsansvar og om at skaffe medarbejdere, når de tager lærlinge.
– Det gør vi, fordi vi mangler arbejdskræft. Det er en måde for os at rekruttere mennesker på, når vi skal skaffe nye medarbejdere. Næste år tager vi 12 nye lærlinge, og vi har en forhåbning om at fastholde de fleste. Der vil selvfølgelig være nogle, der skal ind og læse videre, men ellers er det måden at skaffe nye medarbejdere på. Vi får ikke nogen, hvis vi søger, der er ikke nok ledige. Der er også en ære i det i faget, der handler om at skabe nogle nye elektrikere, for der bliver mangel på dem, og der vil vi gerne hjælpe, sagde han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top