fbpx
Varmeværket i nye rammer
varmeværket.jpg
John Engelhardt indviede de nye lokaler til Varmeværket. Foto: Martin Simonsen
GLOSTRUP. I sidste uge åbnede Varmeværket i nye lokaler på Dommervangen

Varmeværket i Glostrup Kommune er et socialpædagogisk tilbud, der rækker helt ud på gadeplan. Åbningen af Varmeværkets nye lokaler giver en ny og mere attraktiv base for gadearbejde, det tværfaglige og ikke mindst en base for trøst, hjælp og latter, hvis man som ung i Glostrup oplever medgang eller modgang.
Det var borgmester John Engelhardt, der åbnede de nye lokaler. Han sagde blandt andet:
– Huset her har tidligere rummet selskabslokaler, Vest Taxa, og et håndværkerfirma. Alle har gennem årene sat deres præg på bygningen og indretningen. Det er tydeligt for selv et ikke trænet øje at se, at det er et hus, der har været godt brugt. Det har patina. Huset er måske lidt skævt, men her er højt til loftet, og her er masser af sjæl og hjerte. Samtidig er beliggenheden perfekt, hvis man som et ungt menneske har brug for at kigge forbi, uden at hele verden ved det. Stikke hovedet ind og få en snak om alt det, der kan være så svært ved livet – ikke mindst når man er et ungt menneske. Det kan også sagtens være, at det er et glad ansigt, der kigger ind – måske bare for at fortælle, at man lige har fået nyt job, bil eller kæreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top