fbpx
Talenter skal hædres
BRØNDBY. Fire priser, herunder den nye Årets initiativ-pris, uddeles til stor foreningsfest i foråret. Man kan indstille kandidater året ud

Brøndbys Kommunalbestyrelse har vedtaget, at der skal holdes en fest for alle kommunens folkeoplysende foreninger i 2017.
Brøndbys første foreningsfest løber af stablen den 17. marts 2017 i Brøndby Hallen, og her vil blandt andet blive uddelt fire priser.
Det drejer sig om årets Kulturpris og priser til Årets ungdomsleder, Årets idrætsleder, ligesom man for første gang vil uddele prisen til Årets initiativ.
– Vi vil hylde de mange frivilliges vigtige indsats og sætte fokus på foreningernes store betydning ved denne nye prisfest. Jeg håber, at vi får mange gode indstillinger til de fire priser, så vi får alle relevante i spil til at blive hædret. Jeg er glad for, at vi nu også har en pris til Årets initiativ, så vi også kan vise vores påskønnelse af de nye kreative og innovative tiltag, som en person, et hold eller en forening, har iværksat inden for det folkeoplysende område, siger formand for Idræts- og Fritidsudvalget, Michael Buch Barnes (S).

Man kan indstille kandidater frem til den 1. januar på en online formular på brondby.dk.
Til foreningsfesten hædrer man også årets lokale idrætspræstationer. Idrætsforeninger, der i kalenderåret 2016, opnår et dansk mesterskab, et internationalt mesterskab eller en tilsvarende stor idrætspræstation individuelt eller for hold, kan oplyse det til Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen på kulturidraet@brondby.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top