fbpx
Svanholm Cricketklub hyldet på rådhuset
Fællesfoto.jpg
Kent Max Magelund, borgmester, hyldede drenge- og juniorspillerne fra Svanholm CC ved en reception på rådhuset. Foto: Brøndby Kommune
SPORT. Igen i år kunne Brøndby Rådhus slå dørene op for at hylde Svanholms talentfulde spillere. To danske mesterskaber er det nemlig blevet til

Det er gået hen og blevet en tradition, når Svanholm år efter år hiver danske mesterskaber hjem til Brøndby, at de skal hyldes på rådhuset. I år var det så drenge- og juniorholdet, som blev hyldet som danske mestre anno 2016.
– Det bliver aldrig en rutine eller en pligt at fejre et dansk mesterskab her på rådhuset, og jeg er, ligesom mine forgængere, beæret over at stå her foran jer og lykønske jer med mesterskab nr. 78 og 79 siden klubbens stiftelse i 1956, sagde Kent Magelund (S), borgmester i Brøndby, blandt andet i sin tale.
Om drengeholdets succes sagde Kent Max Magelund:
– I DM-finalen på Svanholm Park stod I igen over for jeres evige rivaler fra Ishøj. I endte med at lave næsten dobbelt så mange points som dem og vandt dermed drenge-DM for tredje år i træk. De mange talentfulde drengespillere I har i truppen understreges af, at en af jeres spillere blev kåret til man of the match efter meget flotte præstationer, både som kaster og gærdespiller.

Lang sejrsstime
Også juniorerne blev lykønsket med endnu et dansk mesterskab i 2016. Det var dermed tredje år i træk, at Svanholms juniorer vandt det danske mesterskab, og femte gang på seks år. Noget Kent Max Magelund også kom ind på i sin tale:
– Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at Svanholms juniorer hjemtager mesterskabet. Men bliv endelig ved med det, jeg skal jeg nok finde tid i min kalender til jeres besøg.
Til slut takkede Kent Max Magelund også Svanholms trænere og ledere:
– Udover den store frivillige indsats I yder over for medlemmerne, bidrager I også kommunalt. Jeg kan blot nævne at I har taget imod alle 3. klasserne på Svanholm Park i forbindelse med kommunens skoleidrætsdage, I samarbejder med Brøndbyvester Skole om et projekt, hvor 2.-3.klasserne træner cricket i idrætstimerne og senest har I deltaget i skolernes bevægelsesuger, Brøndby i bevægelse, her i efteråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top