fbpx
Sølvmedaljer til hold DM i atletik
atletik.jpeg.jpg
Her står Glostrup og Spartas fælles hold til venstre på 2. pladsen. Foto: GIC
SPORT. Ved de Danske Holdmesterskaber for Masters overraskede atletikkvinderne alle og fik sølvmedaljer

Ved de Danske holdmesterskaber for Masters (veteraner) havde atletikkvindeholdet kvalificeret sig til finalen. Glostrup danner hold sammen med Sparta og ved en helt fantastisk holdpræstation, med flere personlige rekorder, overgik holdet sig selv med mere end 2000 points fra indledende runde. På præmieskamlen, med deres sølvmedaljer, lovede pigerne hinanden, at næste år så skal de andre bare se.
Atletikåret er ved at være slut, og et af de store hit i GIC Atletik er Tages Kaste 3-kamp, indstiftet af nu afdøde Tage Krog. Kastekampen består af fem stævner over året, med tre kasteøvelser hver gang og helt uhørt blev der ved den sidste 3-kamp i september sat dansk rekord. Jan Cordius fra Sparta i 50+ gruppen, kastede hammeren ud på 59, 46 m og han vandt også Tages kaste 3-kamp samlet, hvor vores egne kvinder Ulla V. Nielsen 65+ og Lilli Christensen i samme aldersklasse blev henholdsvis 2 og 3’er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top