fbpx
Samarbejde mellem kommune og it-firma
Underskrivning-af-aftale.jpg
Henrik Rasmussen (K), borgmester i Vallensbæk underskriver et nyt samarbejde med Marianne Dahl Steensen, direktør i Microsoft Danmark. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. Vallensbæk Kommune og it-virksomheden Microsoft har indgået en aftale om at udvikle digitale løsninger sammen

– Nye teknologier giver nye muligheder for at gøre borgernes liv endnu bedre. Og derfor er vi godt på vej til at gøre Vallensbæk til en Smart City, siger Henrik Rasmussen (K), borgmester i Vallensbæk.
Ifølge Vallensbæk Kommunes egen definition, er en SmartCity en by, der bruger teknologiske løsninger til at løse forskellige udfordringer, indtænkt i en bæredygtig udvikling.
Og her passer det nye samarbejde godt, siger Henrik Rasmussen:
– Vi skal tænke nyt, og vi skal sørge for at udvikle Vallensbæk til gavn for både borgere og virksomheder. Vi skal udnytte teknologien til at bygge videre på de tiltag, som vi allerede har – og til at skabe nye oplevelser og bedre velfærd.
Den nye aftale er en gensidig hensigtserklæring om sammen at udvikle nye digitale løsninger inden for blandt andet borgerservice, sundhed og undervisning.

Skole bliver prøvesten
De nye løsninger vil blive afprøvet i Vallensbæk, der dermed får chancen for at være med på nogle af de allernyeste tendenser inden for digitale teknologier, der har gavn for borgerne.
– En del af de nye løsninger vil blive testet i vores nye Campus på Pilehaveskolen, som er en kombination af skolebibliotek og samlingssted for borgere, foreninger og virksomheder, siger Henrik Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top