fbpx
Ombolden rullede i Brøndby
IMG_2448.jpg
Der var medalje til alle deltagerne i Ombolds og Multihusets fodboldstævne. Foto: Ombold
SPORT. Ombolds traditionsrige julestævne var for tredje år i træk henlagt til Brøndby, hvor Multihuset gav de godt 100 spillere en fantastisk dag

Årets sidste Ombold-stævne blev en opvisning i, hvad man kan få til at lykkes i et fodboldkoncept, hvor alle bidrager med, hvad de kan.
Og det hele begyndte med en banerekord sat i scene af Multihusets Jan Tang, der med hjælp fra holdkammerater, medarbejdere og frivillige fik omdannet sportshallen ved Nygårdsskolen til en Ombold-bane med bander.
Det tog bare 17 minutter, hvilet angiveligt var ny rekord.
Brøndbys borgmester Kent Max Magelund (S) bød alle velkommen med en nypudset borgmesterkæde om halsen.
Senere dukkede hans byrådskollega Hajg Zanazanian (S) op. Han blev så grebet af stemningen, at han tog imod opfordringen om at agere stævnespeaker og kommentere kampene.

Gavmilde spillere
I modsætning til Ombolds normale stævner, er turneringens grundidé, at spillerne ikke på forhånd ved, hvem der for en dag bliver deres nye holdkammerater.
De enkelte hold bliver sammensat ved lodtrækning, og så er der også frit slag for medarbejdere at spille med. De blandede hold gør, at der ikke dystes om pokaler, men at der selvfølgelig er prestige og ære på spil i forhold til at gøre sit bedste for sit nye hold.
Sammenlagt blev der spillet 29 kampe, og i vanlig, rummelig Ombold-stil kom flere spillere til at spille på flere hold, efterhånden som trætheden begyndte at melde sig hos flere.
De kunne så til gengæld tilslutte sig heppekoret eller komme til hægterne hos Ombolds frivillige fysioterapeuter, der også var mødt op.

Multihuset servicerede
Multihusets medarbejdere diskede op med hjemmebag og kaffe, og så blev der budt på kylling i karry til frokost. Ud over det, havde Multihuset formået at skaffe sponsorgaver fra lokale handlende, så alle spillere kunne få en ekstra gave med hjem, ud over den særlige som lå i, at spillerne gav sig selv til hinanden på tværs af de normale holdkonstellationer.
Gavmildheden fik en ekstra dimension, da alle spillere fik mulighed for at sende hinanden en lille julehilsen på bagsiden af alle spillermedaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top