fbpx
Nyt biblioteks-system på vej
biblioteket_bronden_MG_1220.jpg
Brøndby Bibliotekerne går over til nyt bibliotekssystem. Derfor holder bibliotekerne lukket nogle dage i slutningen af november/begyndelsen af december. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Et nyt bibliotekssystem er på vej i Brøndby. Derfor har bibliotekerne snart lukket i nogle dage

Fra tirsdag den 29. november til og med søndag den 4. december holder bibliotekerne i kulturhusene Brønden og Kilden samt Brøndbyvester Bibliotek lukket, fordi bibliotekerne overgår til et nyt bibliotekssystem.
Onlinetjenesterne www.brondby-bibliotekerne.dk, e-reolen, filmstriben og muligheden for at bestille materialer hjem via www.bibliotek.dk er ligeledes lukket i denne periode.
Bibliotekerne har til gengæld taget højde for, at lånerne ikke skal aflevere bøger i lukkeperioden.
Fra mandag den 21. november kan man heller ikke bestille materialer fra andre biblioteker, hverken via Bibliotek.dk eller ved personalets hjælp.
Dog kan man reservere Brøndby Bibliotekernes egne materialer til og med den 28. november.
Der er åben igen mandag den 5. december.
Hvis man har brug for biblioteket i de dage, hvor biblioteket holder lukket, henviser Brøndby Bibliotekerne til Glostrup, Rødovre eller Hvidovre Bibliotek, hvor man altid kan blive oprettet som låner.

Fælles for 96 biblioteker
Bibliotekets nye system hedder Cicero og skal holde styr på bibliotekernes materialer, men også på adgang til de selvbetjente biblioteker, adgang til digitale ressourcer og diverse andre funktioner.
Derfor er det nødvendigt at lukke både det fysiske og de digitale biblioteker ved overgangen til Cicero.
96 af landets 98 kommuner har valgt at satse på det nye bibliotekssystem, og det anvendes af både biblioteker og pædagogiske læringscentre på skolerne.
Lukkedagene bruges til undervisning og træning af personalet, og derfor vil telefonopringninger til biblioteket ikke blive besvaret i lukke perioden.

Kan være problemer
Brøndby Bibliotekerne forventer at komme godt igennem overgangen til det nye system, men da det er et nyudviklet system, forventer Brøndby Bibliotekerne, at man i begyndelsen vil kunne støde på uhensigtsmæssigheder og problemer, som man dog vil forsøge at løse så hurtigt som muligt.

Man kan følge med i overgangen til det nye system på hjemmesiden www.brondby-bibliotekerne.dk og bibliotekernes Facebook- og Instagramprofiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top