fbpx
Nye signalanlæg på vej
Vejarbejde-ved-Kirkebjerg-Torv.jpg
Der bliver sat nyt signalanlæg op i krydset. Park Allé/Kirkebjerg Parkvej i Brøndby. Det er kommunens håb, at det letter trafikken i området. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Brøndby Kommune er ved at lave signalanlæg, cykelsti og fortov omkring skolen på Park Allé og Kirkebjerg bydelscenter

For tiden er der hektisk byggeaktivitet i krydset Park Allé/Kirkebjerg Parkvej i Brøndby. Brøndby Kommune er nemlig ved at flytte ledninger for senere at kunne komme i gang med at etablere et signalanlæg i krydset.
Krydset, der har Park Alle Privatskole og bydelscentret på den ene side og den sydlige del af Kirkebjerg erhvervsområde på den anden, er meget befærdet og har været plaget af trafikprop, blandt andet når bilister har skullet til og fra butikkerne i bydelscentret.

Planlægger i god tid
Det rådes der bod på nu, når man i løbet af december kan sætte strøm til det nye signalanlæg.
– Vi har længe gerne villet lave en god løsning for trafikanterne i dette kryds. Jeg er rigtig glad for, at det nu snart er en realitet. Det nye kryds hænger også sammen med den udvikling, der er på tegnebrættet for erhvervsområdet Kirkebjerg. Her er for eksempel planlagt næsten 2.000 nye boliger. Det er oplagt, at vi allerede nu tænker en god infrastruktur ind, det bliver der brug for, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby, Vagn Kjær-Hansen SF).
Der etableres også nye fortove og cykelstier i begge sider af Kirkebjerg Parkvej op mod Park Allé, samt fodgængerovergange i krydset, så det bliver mere sikkert for de bløde trafikanter i området. Arbejdet forventes færdigt i løbet af december 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top