fbpx
Ny folketingskandidat for SF
SF.jpg
Sigurd Agersnap er SF’s folketingskandidat. Foto: SF
GLOSTRUP. Når Lars Løkke næste gang udskriver folketingsvalg, stiller SF Glostrup med en ny spidskandidat. Valget er faldet på Sigurd Agersnap, som har trådt sine barnesko i Lyngby, og som er velkendt og vellidt i SF

– Sigurd kommer med en masse energi og et glødende SF hjerte. Jeg er oprigtig glad for at have fundet en ung kandidat, som ikke er bange for at tænke ’ud af boksen’. Sigurd har en stærk politisk profil og kommer med nye spændende politiske ideer, lyder det fra SF Glostrups formand Mogens Mathiessen.
Sigurd Agersnap er glad for valget, og mener, at Danmarks største udfordring er den stigende ulighed:
– Desværre må vi erkende, at folk allerede fra fødslen har vidt forskellige muligheder her i livet. Det er den ulighed vi skal bekæmpe. Det kræver, at vi investerer i ungdommen. Ikke for de unges skyld, men for hele samfundets skyld. Vi smider simpelthen guld på gaden, hver gang vi ikke formår at hjælpe unge videre i livet, og helst med uddannelse i bagagen. Regeringen har i stedet valgt at spare på uddannelserne, og den offentlige velfærd. Det er simpelthen den helt forkerte vej at gå. Vi skal investere i de unge lige fra børnehaven af, og sikre at alle unge hjælpes videre i livet, siger Sigurd Agersnap, som til daglig læser statskundskab på Københavns Universitet og arbejder i fagbevægelsen for LO.
Sigurd er glad for valget som spidskandidat, og har selv flere politiske ideer:
– Vi skal skabe et mere involverende demokrati. Det kræver, at vi finder nye måder at inddrage og lytte til folk. Derfor skal vi hilse teknologien velkommen i folkestyret. Vi skal bruge internettet og nye apps til at høre danskerne om flere politiske spørgsmål, for politik må aldrig kun blive for de få. Skal vi politikerleden til livs, så kræver det ikke kun bedre politikere, det kræver også et mere åbent og involverende demokrati.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top