fbpx
Monstre indtog Helligtrekongers Kirke
Hallo2.jpg
Præsten, Sofie Lindegaard, fortalte om at være levende død, og hun var naturligvis selv klædt ud. Foto: Helligtrekongers Kirke
VALLENSBÆK. Trolde, hekse, monstre og andre uhyrer var samlet til Halloween i Helligtrekongers Kirke i sidste uge

Da Helligtrekongers Kirke sidste onsdag åbnede sine døre til Halloween myldrede det ind med børn og forældre og bedsteforældre klædt i fantasifulde og gruopvækkende udklædninger.
Sognepræst Sofie Lindegaard fortalte om, hvad det vil sige at være levende død og kom således omkring emener som det ikke at have venner, hvorfor nogle vælger at skære i sig selv og at gøre sig til grin for at få venner.
Røgkanoner, lyseffekter, spindelvæv, flagermus bidrog alt sammen til den uhyggelige stemning.

Kirkehanen undrede sig
Kirkehanen Carlo havde i dagens anledning fundet plads på en af korsarmene.
Carlo, som er vant til mere traditionelle gudstjenester, undrede sig over det, han så. Han stillede det ene spørgsmål efter det andet, om Halloween og om levende døde. Der udspandt sig således en fin dialog mellem hanen og præsten: Hvad gør man for at ens nye klassekammerater skal synes om èn.
Gudstjenesten sluttede med knus og kram på tværs af kirkebænkene og en mere munter sang om venners betydning.
Uden for kirken ventede forskellige uhyggelige poster.
Skrig og skrål lød, når manden, ikke med leen, men med motorsaven sprang frem fra sit skjul bag kapellet og skræmte alle fra vid og sans. Også en stakkels fange stadig iført sine tunge, raslende kæder kunne få selv de modige til at skrige højt.
Indenfor i sognegården kunne man udfordre sine smagsløg med mystiske, næsten ildfremkaldende ingredienser og stikke fingrene i klammekassen og føle på lidt af hvert, der lå gemt under klædet.
For dem, som stadig havde appetitten i behold, blev der serveret ormegryde med sprøde insekter, og oveni kunne man få slukket blodtørsten.
Det var menighedsplejen, der stod for maden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top