fbpx
Mange point og få kegler
SPORT. Den 26. oktober drog Trekroners hold i 3. division Øst til Køge Bowlingcenter for at møde Køge 75 i en kamp, hvor olieringen fik betydning

Køge Bowling Center har altid haft et højt teknisk niveau, men nylige problemer med oliemaskinen synes endnu ikke at være blevet løst. Det kneb derfor meget for begge mandskaber at tilpasse sig profilen.
Samlet væltede Trekroner 4036 kegler og fik 22 point, mens Køge 75 væltede 3569 kegler og måtte nøjes med to point. Det magre resultat keglemæssigt for Trekroner skal ses i lyset af, at man normalt vælter 300-400 kegler mere i en kamp. Således kunne kun to af Trekroners spillere notere sig for mere end 200 kegler i en serie.
Bedste spiller for Trekroner blev Morten Jensen med 370 kegler over to serier.
I 3. division Øst har Trekroner nu 68 point efter fem kampe og ligger nr. 1, skarpt forfulgt af FBK 2000 med 56 point og fire kampe.
Holdet håber på endnu flere point i de kommende tre kampe, der alle er på hjemmebane i Glostrup.

Usikker start ændret
Søndag mødte begge Trekroners mandskaber op i Den Frie Bowlingunion (DFBU) i henholdsvis 1. og 3. division. Begge kampe blev spillet hjemme i Glostrup Bowling Center.
Holdet i 1. division skulle møde FB fra Gladsaxe. Samlet væltede Trekroner 4562 kegler sikrede sig dermed ti point, mens FB væltede 4266 kegler og fik også ti point.
Holdet i DFBUs 3. division mødte ærkerivalerne fra Holbæk BC. Kampens resultat blev, at Trekroner kunne notere sig ni point og 4134 kegler, mens Holbæk måtte tage til takke med 4078 kegler og fem point.
Lørdag var tre af Trekroners spillere en tur i Odense, hvor der var Øst-Vest match. Birger Lind, Roland Hansen og Charlotte Corneliussen var udtaget at Dansk Bowling Forbund til Øst-holdet og repræsenterede Trekroner på smukkeste vis, idet de var med til at sikre at Østw-holdet vandt over Vest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top