fbpx
Lokal opgør i Glostrup Bowling Center
SPORT. Lørdag den 12/11 spillede IF32 Bowling’s bedste herrer lokal opgør i Danmarks Bowling Forbunds Region Øst mod lokal rivalerne fra Game On

Det er et opgør, hvor der traditionelt er mere end bare point men også ære og præstige på holdkant. Holdet fra IF32 har fået en rigtig god start i sæsonens første tre kampe som har givet 60 points ud af 72 mulige points – og en foreløbig 1. plads i 3. Division. Holdet består af en blanding af unge og erfarne spillere.
Kampen spilles over fire serier, hvor holdets seks spillere deles op i to grupper af tre spillere. I første serie lagde IF32’s hold meget stærkt ud med samlet at lave 1242 kegler, hvilket er holdets sæsonrekord for en serie.
Den ene strike blev efterfulgt af den anden og ret hurtigt var de første seks point i hus.
Den højeste serie blev lavet af Patrick Markussen med 236 kegler, som foruden at være en af klubbens uddannede trænere også har spillet i klubben siden ungdomstiden.
Serie 2 blev spillet med et næsten lige så højt niveau og resulterede i et samlet antal kegler på 1203 og endnu seks points. I denne serie blev højeste serie med 226 kegler lavet af Frederick Svensson, en anden af klubbens tidligere ungdomsspillere.
Kampens 3. serie blev mere spændende end de to første men faldt også ud til IF32’s fordel med endnu seks points. Totalen blev denne gang 1179 kegler mod Game On’s 1115 kegler. Top scoren i denne serie blev en af klubbens nye spillere, Casper Lyngsaa med 247 kegler.
Den sidste serie faldt niveauet lidt for IF32’s spillere og serien lå længe på vippen og skulle afgøres i den sidste slag i serien, men IF32’s spillere fandt niveauet til sidst og sikrede sig også denne series seks points med en samlet score på 1133 kegler mod Game On’s 1021 kegler. Endnu engang blev den højeste serie lavet af Patrick Markussen – denne gang 240 kegler.
Alt i alt sluttede kampen med en sikker 24-0 sejr til IF32’s spillere og med et samlet keglefald på 4757 kegler mod Game On’s 4257 kegler. Det samlede resultat er tæt på holdets sæson rekord på 4778 kegler. Kampens bedste spiller blev Patrick Markussen med i alt 938 kegler. Den højeste serie og dermed vinderen af holdets fidus bamse blev Casper Lyngsaa med sine 247 kegler. Alt i alt har holdet nu efter fire kampe 84 points og ligger på en sikker første plads inden efterårets sidste tre kampe.
De to første kampe spilles i weekenden 26. og 27. nov. og afvikles begge på holdets hjemmebane i Glostrup Bowling Center.

Klubbens øvrige hold
Foruden herreholdet i 3. division har klubben også et herrehold i 4. division samt et damehold i 2. division. Damerne er også repræsenteret i række 3. Klubben har også et ungdomshold med i turneringen hos Danmarks Bowling Forbund. Klubben er hjemmehørende i Glostrup Bowling Center.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top