fbpx
Kulturnat hele dagen i biografen
kulturnatbiograf.jpg
The Ragtop Trio spillede blandt andet Johnny Cash. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Der var masser af aktiviteter hele dagen i Glostrup Bio i anledning af kulturnatten

Glostrup Kommunes og Glostrup Bios mange jubilæumsaktiviteter kulminerede 29. oktober med endnu en fest. Kulturnatten er ikke så meget en nat, men klokken blev dog et godt stykke over midnat, inden de mange frivillige kunne lukke biografen denne helt særlige dag.
Til gengæld var de frivillige startet tidligt om morgenen med at rigge til, for der skulle ske meget forskelligt. Der var bestilt ekstra rengøring, for salen blev fyldt med konfetti, som Musikskolen havde fået lov at blæse ud over det hele. De havde nemlig også en fest.

Taget lettede
Eftermiddagen var helliget børnene og deres forældre med for eksempel klovnen og tryllekunstneren Ibber, der fik jubelen frem.
Glostrup Musikskole indledte aftenens musikprogram med flere grupperinger af deres dygtige elever.
Derefter var der halvtredserstemning med et gensyn med The Ragtop Trio. De tre veteraner fra den danske rockabilly-scene spillede glad musik fra dengang, f.eks. Elvis og Johnny Cash. Det hele blev garneret med historier fra dengang, rocken kom som grammofonplader med ét nummer på hver side.
Jeppe Almskou er en gammel kending i biografen, hvor han gennem mange år har underholdt med forskellige bands på Kulturnatten. Denne aften præsenterede han en ny side af sit store talent, idet han var gået akustisk og havde dannet en duo sammen med pianisten Jonas Guttesen. De sang og spillede deres egne sange, og det var melodisk og flot. Det bliver spændende at følge Jeppe, byens bedste stemme, i de kommende år.
Aftenens sidste indslag var med det lokale band, Murduck. De fire fremragende musikere havde til en afveksling forberedt to meget forskellige afdelinger med til dels de samme numre. I første afdeling blev der spillet akustisk og melodisk, mens der blev sat mere strøm på anden afdeling, så taget var ved at lette på den gamle biograf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top