fbpx
Konservative har valgt regional spidskandidat
Christoffer-Buster-Reinhardt-Pressebillede.jpg
Christoffer Buster Reinhardt er spidskandidat for Konservative ved det kommende valg til Regionsrådet. Foto: Pressefoto
HELE OMRÅDET. Christoffer Buster Reinhardt er De Konservatives spidskandidat ved det kommende valg til Regionsrådet

Det Konservative Folkepartis regionsudvalg har indstillet Christoffer Buster Reinhardt som partiets spidskandidat til regionsrådsvalget, der finder sted i november 2017.
Det stod klart efter folketingsvalget i 2015, hvor partiets hidtidige spidskandidat og politiske leder i regionsrådet, Mette Abildgaard, blev valgt til Folketinget. Christoffer Buster Reinhardt er i 25 år, bor i Nordsjælland og han siger om indstillingen:
– Jeg er stolt og beæret over at være blevet indstillet som konservativ spidskandidat. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at vi får så godt et valg som overhovedet muligt, så vi sikre maksimal konservativ indflydelse i det nye regionsråd.
Christoffer Buster Reinhardt kan allerede nu sige, at det bliver velkendte konservative temaer, som han vil slå på i valgkampen:
– Vi konservative stod i 2014 og 2015 i spidsen for regionens særlige kræftudvalg, der har leveret mærkbare positive resultater for kræftpatienterne. Men der er stadig plads til forbedring. Flere skal overleve kræft og det skal sikres ved at have et konstant fokus på området.
Til Regionsrådsvalget er hele regionen en valgkreds, der altså også dækker de tre kommuner i Folkebladets område.HLA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top