fbpx
Klub Granskoven knækkede cancer
knækcancer.jpg
Der blev lavet fine Knæk Cancer kager. Foto: Klub Granskoven
GLOSTRUP. Klub Granskoven samlede over 16.000 kr. ind til Knæk Cancer på en uge ved en masse kreative aktiviteter

I hele uge 43 har klub Granskoven traditionen tro samlet ind til Knæk Cancer. De har lavet bolsjer, brændte mandler, kager, nøgleringe, armbånd og øreringe og meget mere. Alt sammen til at sælge i løbet af ugen.
– Som noget nyt i år kontaktede vi virksomheder og foreninger i Glostrup og omegn og søgte sponsorgaver til et lotteri. Det var fantastisk så mange steder der havde lyst til at støtte op vores børn i klubben, siger Louise Ranfelt fra Klub Granskoven.
Klubben solgte løbende hele ugen både ude foran klubben, ved Glostrup station, og på omsorgscenteret i Hvissinge, for at samle så meget så muligt ind til den gode sag.
– Oven i det, havde vi oprette en SMS indsamling via knæk cancers hjemmeside, hvor man kunne støtte via SMS eller mobilepay. Og så solgte vi en masse lodder til vores lotteri, siger Louise Ranfelt.
Det hele kulmineret i et indsamlingsshow fredag eftermiddag i klubben, med salg af de forskellige ting.
– Vores mål var at vi skulle slå sidste års rekord på 8.000 kroner og at vi gerne ville op på 10.000 kroner, da vi så ville få vores navn på skærmen til TV2 indsamlingsshow lørdag aften, siger Louise Ranfelt.
Det mål blev så rigeligt opnået, de fik nemlig samlet i alt 16.550 kroner ind.
– Vi er så taknemmelige for at så mange har ville støtte op om vores indsamling, og gjort det muligt for os at støtte en god sag med sådan et flot beløb, siger Louise Ranfelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top