fbpx
Kick off til kampen mod sorg
15008099_1344416135568833_848528779_o.jpg
Pierre Emile Højbjerg besøgte lørdag Brøndby IF for at sætte fokus på børn og unge, der lever i sorg. Foto: Brøndby IF
SPORT. Et nyt initiativ til at hjælpe børn i sorg blev lørdag sparket i gang i Brøndby. Blandt andet Pierre Emile Højbjerg var med

Lørdag havde Brøndby IF besøg af Håbets Hold, et nyt initiativ fra foreningen Børn, unge og Sorg.
Håbets Hold skal hjælpe sportsklubber i Danmark til at bliver endnu bedre til at hjælpe børn og unge, der er ramt af sorg på den eller anden måde.
Børn, Unge og Sorg har udarbejdet en række redskaber, der skal bruges i dette arbejde, og det hele blev lørdag skudt i gang i Brøndby.
Blandt deltagerne på Håbets hold er tidligere Fortuna- og landsholdsspiller Julie Hauge Anderson og landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg, der har en fortid i Brøndby IF.

God rollemodel
Mustapha Saleh er integrationskonsulent i Brøndby IF. Han er ikke i tvivl om, at det pige – og drengehold, der lørdag var med til at skyde det nye initiativ i gang, havde en god dag:
– Det var super. Det er et godt initiativ, der skal støtte de børn og unge, der har haft nogle vanskelige oplevelser.
At pigerne og drengenen fik meget ud af dagen, skyldtes i høj grad, at netop Pierre Emile Højbjerg er en del af initiativet:
-Han har selv mistet sin far, så han ved, hvad han taler dem. Det kunne børnene bruge.
Også de trænere, der var med, var godt tilfredse, fortæller Mustapha Saleh:
– Trænerne står nogle gange i et dilemma, hvor de ikke rigtig ved, hvordan de skal gribe problemerne an. De sagde efterfølgende, at de var glade for at have været med og set de øvelser, der blev præsenteret.
Og så passer et initiativ som Håbets hold godt ind i en klub som Brøndby IF, mener Mustapha Saleh:
– Vi vil gerne skabe de bedst mulige rammer til det her, og de gode redskaber, der blev præsenteret, kan i den grad bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top