fbpx
Julen kommer også til Brøndby
BRØNDBY. Traditionen tro byder både november og december måned på hyggelige og gratis julearrangementer for børn og voksne i Brøndby

Er man til jul og hygge og bor i Brøndby, så er der flere ting at glæde sig til i november og december måned. Flere steder er der nemlig julestue, julemarked eller julehygge.
Pensionisthuset Møllen åbner ballet allerede onsdag den 23. og torsdag den 24. november med ’Julestue i Møllen’. Her er der både gløgg og æbleskiver og salg af alskens juleting.
Dagen efter, fredag den 25. november, er der ’Jul i Brønden’. Her er både børn og voksne i alle aldre velkomne til den traditionsrige eftermiddag i Kulturhuset Brønden med julemarked, juleklip, børneteater, caféhygge, juletræstændning og -dans.
Om lørdagen, den 26. november, kan man både formiddag og eftermiddag ’jule’ videre. Her inviterer Brøndby Naturskole til ’Julemandens Værksted’ i samarbejde med de blå spejdere Ulf Jarl og matrialegården. Her kan man gå i skoven og samle ting til årets juledekoration. Bagefter er der arrangeret et hyggeligt værksted for børn og voksne. Her vil der være mulighed for at dyppe lys, lave dekorationer – fuglefoderstokke – julenisser m.m., mens ilden knitrer i brændeovnen, og kaffe- og æbleskiveduften breder sig ved bålet. Det foregår på Voldgaden 21 D (ved spejderhytterne) klokken 11 til 14. Arrangementet er gratis og på eget ansvar.
Samme dag er der ’Julemarked’ på Job & Aktivitetscenter Vestegnen med boder med udstilling og salg af egen produktion, juledekorationsværksted, bag-selv småkager, underholdning, salg af juletræer og en julecafé med godt til ganen. Det foregår på Hesselager 7-11 klokken 13 til 17.

Jul i december
Ugen efter, altså lørdag den 3. december klokken 10, rykker julehyggen ind i Middelalderlandsbyen på Nybovej. Landsbyen afholder igen i år julemarked for alle, hvor man kan dyppe julelys og lave juledekorationer. I landsbykirken synges der julesange og fortælles historier om julen i middelalderen.
Søndag den 4. december holder Forstadsmuseet julemarked i samarbejde med Cirkusmuseet klokken 10 til 15 i Avedørelejren. Markedet bliver i år afholdt for 12. gang og er en af Vestegnens største julebegivenheder. På markedet vil der være underholdning, stader og julestemning. Det foregår på Alarmpladsen 3 i Hvidovre.
Fredag den 9. december klokken 11 er der Lucia i Kulturhuset Brønden, hvor børnene fra Børnehuset Himmel og Hav går Luciaoptog.

Se alle julearrangementer på www.oplevbrondby.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top