fbpx
Joachim B. Olsen genvalgt som spidskandidat
Jooachim-B-Olsen_Foto-kopi.jpg

Joachim B. Olsen

Joachim B. Olsen er genvalgt som Liberal Alliances spidskandidat i Københavns Omegns Valgkreds. Foto: Pressefoto
HELE OMRÅDET. Liberal Alliance har genvalgt Joachim B. Olsen som spidskandidat i Københavns Omegns Storkreds til det næste Folketingsvalg. Dermed kan der stemmes på ham i hele Folkebladets område

Joachim B. Olsen, der er Liberal Alliances spidskandidat i hele Københavns Omegns Storkreds, dermed også Ballerupkredsen og Brøndbykredsen, er bosat i Gladsaxe og er nuværende medlem af Folketinget.
Joachim B. Olsen er i øjeblikket skatte-, erhvervs- og iværksætterordfører for Liberal Alliance og har også tidligere gjort sig meget bemærket på det beskæftigelsespolitiske område.
Ved sidste Folketingsvalg havde Joachim B. Olsen en fremgang på 120 procent i personlige stemmer, da 4259 vælgere i Københavns Omegn Storkreds satte deres kryds ved ham personligt.
– Jeg er rigtig glad for den fortsatte opbakning i baglandet. Den er vigtig i en tid, hvor Danmark ikke længere er blandt verdens ti rigeste lande. Vores økonomiske vækst har ganske enkelt været for lav. Hvis vi i fremtiden skal have adgang til den nyeste medicin, den nyeste teknologi, infrastruktur, nye og mere sikre biler, sunde fødevarer, bedre idrætsfaciliteter og meget mere så kræver det en højere økonomisk vækst. Det har vi en konkret plan for at sikre i Liberal Alliance, udtaler Joachim B. Olsen i forbindelse med genvalget.
Liberal Alliance har yderligere syv kandidater opstillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top