fbpx
God start for nyt mandemødested
Mænds-Mødesteder.jpg
Mænds Mødesteder har fået en god start i Brøndby. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Mænds Mødesteder er kommet godt fra start i Brøndby. Man mødes hver uge om blandt andet kortspil og madlavning, og der er plads til flere mandlige deltagere

Den står på hyggesnak, kortspil, gåture, koncerter, sport og madlavning, når mændene mødes i Mænds Mødesteder i Brøndby. Mændene bestemmer selv, hvad de vil mødes om, og kvinder har ingen adgang, når de træder ind i Hytten på den store p-plads ved Horsedammen 36 (tidl. Nørregårdsskolen).
Siden den store interesse for opstarten i oktober har en gruppe lokale Brøndby-mænd, sammen med tovholder Ulrik Sandberg fra Træningscentret i Brøndby, fastlagt et program, der blandt andet betyder, at man mødes hver tirsdag kl. 13 til kaffe, kortspil og måske en gåtur.

Madlavning og motion
– Vi mødes til hyggeligt samvær hver tirsdag eftermiddag, og hver anden torsdag mødes mændene i det store køkken på den tidligere Nørregårdsskolen, der ligger lige ved Hytten, for at lave mad og spise sammen. Flere weekender har den stået på en fælles tur til et musikarrangement i et de lokale kulturhuse, og nogle er mødtes til lidt motion om søndagen. Der er frit slag for, hvor ofte man ønsker at deltage, og man kan selv præge aktiviteterne, hvis man møder op med en god ide, så ser vi om vi ikke kan få den virkeliggjort. Der er plads til flere mænd i mødestedet, så man må endelig bare møde op eller kontakte mig, fortæller Ulrik Sandberg.
Mænds Mødesteder i Brøndby har også planlagt en juleafslutning, hvor man undtagelsesvist også tillader kvinder over dørtærsklen. Det sker tirsdag den 20. december kl. 14, hvor der serveres æbleskiver og alkoholfri gløgg, da man ikke tillader alkohol i Mænds Mødesteder.

Mænds Mødesteder i Brøndby holder til i Hytten på den store p-plads ved Horsedammen 36 (tidl. Nørregårdsskolen). Tovholder Ulrik Sandberg kan kontaktes på tlf. 43282173 eller ulsju@brondby.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top