fbpx
God indsamling i Brøndby
billede-1-2016.jpg
De penge, Dansk Flygtningehjælp samlede ind søndag, skal blandt andet bruges til at hjælpe flygtninge i blandt andet Syrien. I Folkebladets område blev der indsamlet over 100.000 kr. Foto: EU Humanitation Aid and Civil Protection
HELE OMRÅDET. Søndag samlede Dansk Flygtningehjælp ind over hele landet, også i Folkebladets område

Da der søndag blev samlet ind til fordel for Dansk Flygtningehjælps arbejde, blev der heldigvis også samlet mange penge ind I Folkebladets område.
Således blev der søndag den 6. november indsamlet godt 103.000 kr. i Vallensbæk, Brøndby og Glostrup. Dertil kommer mange tusinde kroner via Mobilepay.
Sidste år var resultatet 139.000.
I hele Danmark kom der i alt 18 millioner ind, og det er et flot resultat.
Efter indsamlingen var Vagn Kjær-Hansen, der var med til at koordinere den lokale del af indsamlingen, også ganske tilfreds:
– Tak til de mange, som bidrager. Med pengene kan Dansk Flygtningehjælp uden tøven fortsætte hjælpen til flygtninge i lande med krig, konflikt og fordrivelser. Aktuelt handler det især om Syrien og Sydsudan. I Sydsudan er to millioner mennesker på flugt, og i Syrien forfærdende 12 millioner. For bare 1000 kroner kan to syriske familier få vintertøj og tæpper, siger lokalkoordinator Vagn Kjær-Hansen fra Brøndby Strand.

Gik man glip af indsamlernes besøg søndag, kan du stadig nå at støtte verdens mange flygtninge. Send en SMS ’Flygt150’ til 1919 og støt med 150 kr., eller giv et valgfrit bidrag med Mobilepay eller Swipp til 60 101 101.
Man kan også bidrage på hjemmesiden flygtning.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top