fbpx
Gensyn med kunstner
Anette-Graae-1.jpg
Sådan ser et af Annette Graaes værker ud.
GLOSTRUP. På lørdag er der igen lun lørdag med fernisering på en udstilling af Annette Graae, der tidligere har udstillet i Glostrup Kunstforening

På lørdag den 3. december fra 14 til 16 er der igen Lun Lørdag i Glostrup Fritidscenter. Her er der fernisering på en udstilling af kunstneren Annette Graae.
– Annette Graae udstillede første gang i Glostrup Kunstforening i 2000, vi glæder os til gensynet og til at se alle de nye værker, siger Jette Skovgaard, formand for kunstforeningen.
Kunstneren har tidligere været udstillet så fornemt et sted som Vinterpaladset i Sankt Petersborg, skrev Susanne Klose i Rapporter nummer 2, 2016.
– Nu hvor jeg har koblet værker og navn bliver jeg opmærksom på, at Annettes værk på udstillingen på Sophienholm, Himlen over mig, var et af de værker, der havde gjort et særligt indtryk. Det talte til mig på en eller anden måde, og i det øjeblik jeg så hendes værker i hjemmet, så fik jeg den samme følelse igen. Værket er senere blevet vist på udstillingsstederne Trapholt og Modern Danish Tapestry i St. Petersborg på Vinterpaladset, skrev hun.
Annette Graae vil være tilstede ved ferniseringen. Der vil også være musik af Hans Knudsens Jumpband. Det er gratis at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top