fbpx
Gæster dømte til kulturnat i retten
kulturnat1.jpg
Publikum havde mulighed for at se, hvordan en domsmandssag foregår, da der var åben retssal i Retten i Glostrup under Kulturnatten. Foto: Lindskov
GLOSTRUP. Under Kulturnatten var der et større og mere frivilligt fremmøde i Retten i Glostrup end normalt. Interesserede havde nemlig mulighed for at deltage i en domsmandssag, der var iscenesat til lejligheden

Under Kulturnatten mødte et par hundrede mennesker op i Retten i Glostrup, for at opleve en domsmandssag, som var iscenesat til lejligheden. I retssalsdramaet agerede advokat Peter Ølholm fra Advodan Glostrup og Taastrup forsvarer for ”Peter”, som stod anklaget for voldtægt af sin kæreste. ”Peter” blev spillet af dommerfuldmægtig Karsten Nielsen, og anklager Rune Lydik gik den ”sigtede” på klingen. Dommer Henrik Munkholm traf den endelige afgørelse – med hjælp fra det engagerede publikum.
Udover domsmandsagerne var der på aftenen en række andre muligheder for at opleve rettens arbejde på tæt hold, og cirka 3-400 mennesker slog vejen forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top