fbpx
Foredrag om læringsstile
GLOSTRUP. Svend Erik Schmidt, der er uddannet lærer og manden bag TV2-serierne ”Plan B” og ”Skolen – verdensklasse på 100 dage” holder gratis foredrag i Glostrup Fritidscenter Torsdag den 17. november fra 18.30 til 21.30. Svend Erik Schmidt vil redegøre for de væsentlige elementer i den pædagogiske metode ”læringsstile”. Der er mulighed for at finde sin […]

Svend Erik Schmidt, der er uddannet lærer og manden bag TV2-serierne ”Plan B” og ”Skolen – verdensklasse på 100 dage” holder gratis foredrag i Glostrup Fritidscenter Torsdag den 17. november fra 18.30 til 21.30. Svend Erik Schmidt vil redegøre for de væsentlige elementer i den pædagogiske metode ”læringsstile”. Der er mulighed for at finde sin egen læringsstil og således blive klogere på sin egen måde at lære på samt lære at spotte andres læringsstile. Alle er velkomne, både forældre, unge med særlige behov, skoleledere, studerende, pædagoger/lærere og politikere. Det er arrangeret af foreningen Ligeværd Storkøbenhavn, der gerne vil have en tilmelding på mogens@ligevaerd.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top