fbpx
Foredrag om KFUMs Soldatermission
VALLENSBÆK. Mandag den 14. november inviterer Indre Mission i Vallensbæk om KFUMs Soldatermissions arbejde. Taler er Kurt Henriksen, der er ansat på KFUMs Soldaterhjem i Høvelte. Det er et af de 14 soldaterhjem, som KFUMs Soldatermission driver i Danmark. Kurt Henriksen fortæller om arbejdet både blandt soldaterne og krigsveteraner. Ved mødet, der er gratis, er der […]

Mandag den 14. november inviterer Indre Mission i Vallensbæk om KFUMs Soldatermissions arbejde. Taler er Kurt Henriksen, der er ansat på KFUMs Soldaterhjem i Høvelte. Det er et af de 14 soldaterhjem, som KFUMs Soldatermission driver i Danmark. Kurt Henriksen fortæller om arbejdet både blandt soldaterne og krigsveteraner. Ved mødet, der er gratis, er der kaffebord og fællessang, og alle er hjertelig velkomne i Missionshuset Zion. Mødet er mandag d. 14. november kl. 19.30 i Vallensbæk Missionshus, Kirkebakke Allé 2, 2625 Vallensbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top