fbpx
Få målt din lungefunktion
GLOSTRUP. I forbindelse med den internationale lungedag åbner onsdag d. 16. november 2016 inviterer Medicinsk Afdeling i anledning af den internationale lungedag indenfor i forhallen på Rigshospitalet Glostrup fra klokken 11 til 16. Her kan man få målt sin lungefunktion af en sygeplejerske med lungeerfaring og tale med en fysioterapeut, som giver gode råd og vejledning […]

I forbindelse med den internationale lungedag åbner onsdag d. 16. november 2016 inviterer Medicinsk Afdeling i anledning af den internationale lungedag indenfor i forhallen på Rigshospitalet Glostrup fra klokken 11 til 16. Her kan man få målt sin lungefunktion af en sygeplejerske med lungeerfaring og tale med en fysioterapeut, som giver gode råd og vejledning om fx vejrtrækningsøvelser. Der vil også være repræsentanter fra den lokale Lungeforeningen til stede på dagen. Så hvis du eller en pårørende har lungesymptomer eller bare er nysgerrige, har I her muligheden for at blive klogere på lungesygdomme som fx KOL , og de muligheder der er for at få hjælp.
Det foregår på Rigshospitalet Glostrup, Nordre Ringvej 57, 2600 Glostrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top