fbpx
Et specielt juletræ
GLOSTRUP. Glostrup-Albertslund Rotary Klub opstiller i samarbejde med Glostrup Shoppingcenter et ønsketræ i centret. Formålet med projektet er at give 100 børn en uventet og tiltrængt julegave

– De organisationer, vi arbejder sammen med, har været meget glade for initiativet, og vi fra vor side har været overvældet af den positive modtagelse, projektet er mødt med fra Glostrup Shoppingcenters side, siger Irene Klitbo, som i år er præsident for Glostrup-Albertslund Rotary Klub og med i Ønsketræskomiteen.
Ønsketræet opstilles i centret fra den 11. november til 18. december.
Men Ønsketræet er ikke som alle andre juletræer. For i stedet for kræmmerhuse og hjerter er det pyntet med ønsker fra børn, der ellers ikke ville få en gave til jul.
– Det er de organisationer, vi arbejder sammen med, der sørger for ønskerne og for, at gaverne bliver delt ud til de rigtige børn. Det er første gang, Glostrup-Albertslund Rotary Klub opstiller et Ønsketræ i Glostrup Shoppingcenter, men vi forventer, at det bliver en tilbagevendende begivenhed, udtaler Irene Klitbo og fortsætter:
– I år uddeler vi 100 gaver til en pris på cirka 200 kr. Ingen, der har ønsket en gave, bliver skuffet. Langt de fleste gaver forventer vi bliver indkøbt af kunder, der gerne vil hjælpe med til, at julen bliver lidt hyggeligere for en eller flere, der virkelig trænger til en gave.

Sådan gør du
Tag et ønskeæble fra træet, køb en gave (ca. 200 kr.), pak gaven ind, skriv evt. et kort og aflever gaven sammen med ønskeæblet fra træet hos Paw Sko eller Chilli Kids

Rotary får gaveønsker fra:
Observations- og Behandlingshjemmet i Glostrup, Foreningen Grønlandske børn og Røde Kors Glostrup lokalafdeling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top