fbpx
Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport fra uge 46

Mand kørte påvirket
BRØNDBY.
Tirsdag den 15. november kl. 17.10 blev en 34-årig mand fra Brøndby sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, da en politipatrulje bragte en bil til standsning på Lynager i Brøndby. Føreren blev anholdt, efter en narkometertest gav positivt udslag for flere forskellige euforiserende stoffer. Manden blev anholdt og taget med til Politigården i Albertslund for at få udtaget kontrollerende blodprøver.

Trafikuheld: Mand fik ildebefindende
BRØNDBY.
Onsdag den 16. november kl. 16.16 mistede en 52-årig mand herredømmet over sin bil på Gammel Køge Landevej i Brøndby, da han fik et ildebefindende. Manden kørte over i modkørende vognbane, hvor han frontalt påkørte en anden bil med lav fart. Ingen personer kom til skade ved ulykken, og manden, der fik et ildebefindende, blev efterfølgende testet negativ i forhold til, om han var påvirket af alkohol eller lignende.

Værktøj stjålet
BRØNDBY.
Natten til torsdag den 17. november brød en ukendt gerningsmand ind i en varebil på Park Allé i Brøndby, hvorfra vedkommende stjal forskelligt elektronisk værktøj. Gerningsmanden fik adgang til bilen ved at knuse dens bagrude.

Kvinde sigtet for butikstyveri
GLOSTRUP.
Torsdag den 17. november kl. 18.26 blev en 27-årig kvinde tilbageholdt og sigtet for butikstyveri i Glostrup Shopping Center, efter hun havde forsøgt at forlade Føtex med flere varer, hun ikke havde betalt for. Kvinden blev tilbageholdt, efter butikkens alarmer satte i gang, da hun ville forlade butikken.

Overraskede indbrudstyv
BRØNDBY.
Fredag den 18. november kl. 10.40 anmeldte en borger, at han netop havde set en indbrudstyv løbe ud af sit hus på Monsunvej i Brøndby. Manden kom hjem og så en skikkelse bevæge sig ind i et af husets soveværelser, hvorefter vedkommende hoppede ud af vinduet og løb fra stedet. Gerningsmanden havde bl.a. nået at stjæle en mobiltelefon samt flere smykker.

Gerningsmanden beskrives som:
A: Mand, 170-180 cm. høj, spinkel/almindelig af bygning og var iført en sort jakke med hætte, som han havde over hovedet.

Kørsel uden førerret
BRØNDBY.
Fredag den 18. november kl. 10.51 blev en 28-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han blev bragt til rutinemæssig standsning på Brøndbyvestervej.

Ældre dame udsat for tricktyveri
VALLENSBÆK.
Lørdag den 19. november kl. 14.45 blev en 72-årig dame udsat for tricktyveri på Vejlegårdsvej i Vallensbæk. Damen var ved at pakke sin bil med varer fra sin indkøbstur, da hun blev opsøgt af en mand, der ville hjælpe hende. Damen opdagede senere, at hun ikke længere havde sit dankort i sin pung, som havde stået i bilen. Manden har angiveligt afluret damens pinkode, da hun betalte i supermarkedet.

Lastbilchauffør sigtet for spirituskørsel
BRØNDBY.
Søndag den 20. november kl. 15.25 blev en 51-årig mandlig lastbilchauffør fra Polen sigtet for spirituskørsel på Priorparken i Brøndby, da en leverandør blev opmærksom på, at manden lugtede af alkohol, da han hentede sin levering. Manden blev anholdt og bragt til Albertslunds Politigård.

Indbrud i personbil
GLOSTRUP.
Tirsdag den 15. november kl. 09.50 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsmand havde knust en siderude på en personbil på Sportsvej i Glostrup, hvorefter vedkommende stjal bilens integrerede navigationsanlæg.

Ægtepar udsat for tricktyveri
BRØNDBY.
Torsdag den 17. november kl. 15 blev et ældre ægtepar på hhv. 86 og 87 år udsat for tricktyveri i deres hjem på Horsedammen i Brøndby, da to mænd bankede på deres dør og spurgte om vej til Hvidovre Hospital. Manden forklarede dem vejen, mens den ene af gerningsmændene sneg sig om bag ham og videre ind i parrets stue, hvorfra han stjal parrets dankort fra deres punge, som lå fremme på bordet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 50-60 år, 170-180 cm. høj og var iført en mørk, kort frakke.
B: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 40-50 år og var iført en kørt, mørk frakke.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelser i dagtimer på hverdage rettes til Lokal Efterforskning Øst på telefon 72 58 79 66, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top