fbpx
Døgnrapporten
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport for uge 45

Bil konfiskeret
GLOSTRUP.
Mandag den 7. november kl. 10.18 blev en 31-årig mand sigtet for kørsel uden førerret, da han blev bragt til standsning på Hovedvejen i Glostrup. På grund af flere lignende sigtelser blev bilen konfiskeret.

Mand kørte i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Tirsdag den 8. november 18.37 blev en 34-årig mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset i en bil på Roskildevej i Brøndby.

Ældre dame udsat for tricktyveri
GLOSTRUP.
Onsdag den 9. november kl. 13.50 blev en 93-årig dame udsat for tricktyveri på Asylvej i Glostrup, da hun var på vej. Damen havde netop været i banken og hævet et mindre pengebeløb, da en mand fra en hvid varebil steg ud og spurgte hende om noget på et sprog, hun ikke forstod. Da manden kørte videre, opdagede damen, at hun ikke længere havde sin taske.

Kvinde kørte påvirket
VALLENSBÆK.
Torsdag den 10. november kl. 05.49 anmeldte et vidne, at hun havde set en mulig spritbilist forsøge at køre ud fra en parkeringsplads på Rævebo i Vallensbæk. Føreren af bilen, en 37-årig dame, kørte ind i en busk, da hun forsøgte at køre fra stedet. Politiet ankom til stedet kort tid efter og anholdte kvinden, der blev sigtet for spirituskørsel samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Harmonikasammenstød på motorvej
BRØNDBY.
Fredag morgen kl. 07.49, den 11. november, skete et mindre harmonikasammenstød på Holbækmotorvejen nær frakørslen ved Motorring 3 i Brøndby. Sammenstødet skete, da føreren af en bil med påsat trailer var uopmærksom og ikke bremsede i tide. Føreren bremsede hårdt op, hvormed traileren skred venstre om bilen og ramte en forankørende bil, der samtidig blev skubbet frem i yderligere en personbil. I alt var tre biler indblandet i sammenstødet, men ingen personer kom til skade.

Mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden
VALLENSBÆK.
Fredag den 11. november kl. 17.57 bragte en politipatrulje en personbil til rutinemæssig standsning på Vallensbæk Strandvej, da opslag i politiet systemer viste, at ejeren af bilen var frakendt førerretten. Føreren, som er ejer af bilen, blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han ikke har generhvervet sit kørekort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top