fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport

16-årig kørte bil
BRØNDBY.
Lørdag den 29. oktober kl. 04.20 blev en politipatrulje opmærksom på en personbil, da de så den køre over for rødt. Føreren af bilen var en 16-årig dreng, som blev sigtet for kørsel uden førerret.

Vinduesviskere stjålet
VALLENSBÆK.
Natten til mandag den 24. oktober stjal en ukendt gerningsmand vinduesviskerne fra en personbil på Gammelgårds Allé i Vallensbæk.

Mand sigtet for kørsel i frakendelsestiden
BRØNDBY.
Onsdag den 26. oktober kl. 17.06 blev en politipatrulje opmærksom på en personbil på Bromarksvej i Brøndby, hvorfor de valgte at bringe køretøjet til en rutinemæssig standsning. Fører, en 23-årig mand, blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere har fået frakendt førerretten. Bilens medpassager blev samtidig sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han ved ransagning blev fundet i besiddelse af en mindre mængde narkotika. Nøglerne til bilen blev beslaglagt og ejeren af bilen blev informeret.

To unge tilbageholdt for butikstyveri
GLOSTRUP.
Torsdag den 27. oktober kl. 15.18 blev det anmeldt, at én af to butikstyve var løbet fra en butiksdetektiv i Elgiganten på Hovedvejen i Glostrup. De to 19-årige mænd var blevet set gemme to joystick til Playstation under deres trøjer, hvorefter de forsøgte at forlade butikken uden at betale. Butiksdetektiven forsøgte at stoppe mændene, hvormed den ene løb fra stedet, men kort tid efter blev anholdt af en politipatrulje, der var i nærheden. Begge nægtede sig skyldige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top