fbpx
Det rædsomme lys i vandtårnet
vandtårn.jpg
Af Lisbeth Suhr-Jensen Siestavej 23, st.th. 2600 Glostrup Jeg tillader mig at skrive og klage over det rædsomme lys, der er installeret på vores smukke gamle vandtårn. På billedet i Folkebladet i januar måned, er lyset både smukt, blødt og varmt, men det er langt fra virkeligheden. Lyset er grimt i forhold til det gamle, […]

Af
Lisbeth Suhr-Jensen
Siestavej 23, st.th.
2600 Glostrup

Jeg tillader mig at skrive og klage over det rædsomme lys, der er installeret på vores smukke gamle vandtårn.
På billedet i Folkebladet i januar måned, er lyset både smukt, blødt og varmt, men det er langt fra virkeligheden. Lyset er grimt i forhold til det gamle, som man før kunne se langt fra Glostrup.
Jeg bor så tæt på vandtårnet, at det nærmest føles som mit, og jeg er så ked af, at den gamle smukke, varme belysning er erstattet med et koldt og skarpt neonlys.
Det er så skarpt, at jeg må lukke mine persienner ned, for hele gulvet i mit soveværelse er oplyst af det skrækkeligt skarpe lys.
Er der ikke noget andet, der kan gøres?
Hvis det er udgifterne til elektriciteten, der er et issue, kunne man udskifte de gamle pærer med nye, varme led-pærer.
Man kunne evt. også oplyse vandtårnet med projektører nedefra, på en eller anden måde.
Det er bare to af mange forslag.
Jeg håber, at Glostrup Kommune, vil have dette i mente, og jeg forventer at høre mere om den sag.

Svar
Af Flemming Ørhem (DF), formand for Miljø – og Teknikudvalget

Miljø- og teknikudvalget har besluttet, at vores smukke, gamle vandtårn skal fremstå med det varme hvide lys, der har været afbilledet i Folkebladet.
Jeg forventer, at belysningen bliver justeret, så den bliver som udvalget har besluttet.
Glostrup Ejendomme, der står for den daglige drift af vandtårnet, har lovet at justere belysningen, når de umiddelbart efter den 1. november 2016 får overdraget den nye belysning fra leverandøren.
Giver den nye belysning anledning til gener for de nærmestboende på Siestavej hører vi gerne derom, så kan vi nemlig supplerende justere enkelte områder af belysningen individuelt.
Vi har modtaget mange tilbagemeldinger om den nye belysning – heldigvis er de glade og positive tilbagemeldinger i overtal.
Det er mit håb, at den nye belysning må blive til glæde og gavn for Glostrup.

1 kommentar om “Det rædsomme lys i vandtårnet”

  1. Ib siger:

    Jeg er helt uenig. Jeg synes det er fedt at der er kommet lys i vandtårnet igen. Det vækker glæde blandt mine naboer og jeg, det giver et flot udtryk af vandtårnet og syner af liv. Mere lys på vandtårnet tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top