fbpx
Byjubilæum sluttede med et brag
GLOSTRUP. Lørdag aften var der Kulturnat i Glostrup som den sidste aktivitet i fejringen af Glostrups 825-års jubilæum. Det hele blev afsluttet med et kæmpe fyrværkerishow

Lørdagen, hvor vi går over til normaltid, var der traditionen tro Kulturnat i Glostrup. Kulturnatten mindede på mange måder om sig selv. Spejderne havde en masse aktiviteter i Rådhusparken, de flotte store brandbiler tiltrak sig selvfølgelig opmærksomhed, og bibliotek, rådhus, fritidscenter og så videre havde åbnet og en masse aktiviteter.
Men på mange måder var dette også en særlig kulturnat. Kulturnatten var nemlig kulminationen på over to måneders fejring af Glostrups 825-års jubilæum. Fejringen, der som bekendt startede med en stor fest ved stadion, sluttede i lørdags. Der var derfor også gjort noget ekstra ud af kulturnatten i år.
Et af de store trækplastre var Store Nørd, der er kendt fra DR. De to værter kom på scenen i Rådhusparken, hvor de blandt andet lavede en masse ild med kaffeflødepulver. Det var et populært show, der samlede mange børnefamilier. Da de fleste aktiviteter var lukket ned omkring klokken 22 var der endnu en nyhed, som man ikke plejer at se til kulturnatten.
Det hele blev nemlig sluttet af med et kæmpe fyrværkerishow på og omkring rådhuset. Til højlydt begejstring for tilskuerne, der mente, at fyrverkerishowet var meget bedre end det, Tivoli kan præstere.
Det var dog endnu ikke helt slut. Der var nemlig efterfølgende fest i parkeringskælderen under rådhuset og i bibliotekets store mødesal, alt efter hvilken aldersgruppe man tilhørte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top