fbpx
Virksomheder netværkede og lærte om ny teknologi
Virksomhedernes-Dag-3.jpg
Virksomhedernes Dag blev holdt på Arken i Ishøj. Foto: Kim Matthäi Leland
VALLENSBÆK. Den årlige Virksomhedernes Dag for virksomheder i Vallensbæk og Ishøj havde ny teknologi som tema

Den teknologiske udvikling går hurtigt – meget hurtigt. Det kunne Anders Hvid give tilhørerne til Virksomhedernes Dag en række overbevisende eksempler på. Han arbejder til daglig med at skabe innovation og forretningsudvikling med udgangspunkt i ny teknologi. Og han kunne for eksempel fortælle hvordan robotter, selvkørende biler og kunstig intelligens kommer til at påvirke vores hverdag i en ret nær fremtid.
Derudover var der oplæg om blandt andet digital forretningsudvikling, samarbejde mellem skoler og virksomheder samt letbanen og trafikale udfordringer. Man kunne også høre om, hvordan virksomheder kan samarbejde med Jobcenter Vallensbæk om at få kompetente praktikanter og medarbejdere
Men det vigtigste var måske i virkeligheden muligheden for at udvide og vedligeholde sit netværk med andre virksomheder og jobcentret. Det gjorde blandt andre Charlotte Kierstein fra Lokalsnedkeren i Vallensbæk.
– Jeg synes, at Virksomhedernes Dag er en god måde at lave lidt networking, så jeg kan få kontakt til jobcentret og andre, som kan være gode at kende, når vi udvider virksomheden og for eksempel skal bruge nye håndværkere, fortæller hun.
Virksomhedernes Dag er en årlig begivenhed for alle typer virksomheder i Ishøj og Vallensbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top