fbpx
Pårørende til unge med særlige behov søges stadig
GLOSTRUP. På mandag er der igen møde i netværksgruppen for pårørende til unge med særlige behov. Gruppen udvider ved at fokusere på endnu en gruppe pårørende

I maj var der første møde i Netværksgruppen for pårørende til borgere på Toftevej eller borgere, som modtager støtte fra det udkørende team.
Næste møde i gruppen er på mandag den 10. oktober.
– Meningen med gruppen er at hjælpe hinanden og få en god dialog med kommunen. Vi har blandt andet fået en socialrådgiver til at komme og holde et oplæg, siger Mogen Mathiesen, der er initiativtager til gruppen.

Ny gruppe
Som navnet på netværksgruppen allerede siger, opstod gruppen omkring Toftevej, der er et bofællesskab for unge med særlige behov.
– Vi har haft en god dialog med Toftevej og har mange af de pårørende derfra med i gruppen, siger Mogens Mathiesen.
Derudover var der også fra start af fokus på at invitere pårørende til unge med særlige behov, der bor alene.
De modtager støtte og vejledning fra kommunen, hvilket sker gennem det, der kaldes det udkørende team.
– De har været lidt vanskeligere at komme i kontakt med. Det udkørende team har været gode til at dele sedler ud fra os, men de unge får mange informationer, som de skal huske at give videre, så det kan være, det drukner, siger Mogens Mathiesen.
Derudover har han været i kontakt med et par repræsentanter fra en tredje gruppe pårørende til unge med særlige behov, som han nu også vil invitere med i gruppen.
– Dem der bor hjemme. Der er måske et ønske om, at de kommer videre, siger han og fortsætter:
– Er man i tvivl om netværksgruppen er noget, man skal være med i, er man velkommen til at ringe til mig og få en snak.

Netværksgruppen
Næste møde er mandag den 10. oktober klokken 19 til 21 i Glostrup Fritidscenter, mødelokale 3. Mogens Mathiesen kan kontaktes på 24 21 34 75.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top