fbpx
Økonomisk rådgivning i gang
folkehjælp.jpg
Lone og Tine er klar til at hjælpe borgere med økonomisk rådgivning. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Dansk Folkehjælp starter anonym økonomisk rådgivning for borgere i Brøndby. Lone og Tine er to af de nye økonomiske rådgivere – der er brug for et par stykker mere

Lone og Tine har begge økonomisk baggrund og er vant til tal. De kommer til at sidde i Kulturhuset Kilden og hjælpe borgere med at få styr på økonomien.
– Jeg vil gerne bruge to til fire timer om måneden på at hjælpe andre med at få overblik over udgifter og indtægter og få lagt et budget. Det kan være nogle, der har brug for at få styr på sin gæld, har svært ved at få betalt huslejen eller hvor økonomien er uoverskuelig på grund af en skilsmisse, siger Tine Sørensen.

Vær med til opstart
John Pedersen fra Dansk Folkehjælp fortæller:
– Vi er glade for, at vi kommer i gang her i Brøndby, hvor vi ved, at behovet for rådgivning er stort. Vi vil rigtig gerne have to til tre rådgivere mere – så kan vi bemande både Kulturhuset Kilden og Kulturhuset Brønden med rådgivere. Interesserede med økonomisk baggrund kan sagtens nå at være med på vores opstartsmøde onsdag den 2. november kloken 16.30-18.00 i Brønden. Her gennemgår vi de IT-systemer vi bruger og rammerne for vores rådgivning. Jeg vil stå for kontakten til de frivillige fremover.
Tilmelding er ikke nødvendig. Har du spørgsmål er du velkomment til at henvende dig til John Pedersen, Dansk Folkehjælp på tlf.: 70 220 230 eller post@folkehjaelp.dk.
Har du brug for økonomisk rådgivning kan du også skrive eller ringe til John og oplyse dit navn og telefonnummer. Så bliver du kontaktet af en rådgiver, og I aftaler at mødes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top