fbpx
Ny formand for Glostrup Skoles bestyrelse
GLOSTRUP. Mere forældreinddragelse i udvikling af skolen er ét af den nye formands vigtigste fokuspunkter

I august blev Emilie Sloth valgt til formand for Glostrup Skoles bestyrelse. Emilie har siddet i bestyrelsen i to år. Interessen for at gøre en forskel for skolen gennem bestyrelsen er kommet med de 14 år, hun har været kontaktforælder:
– Som kontaktforælder har jeg oplevet, at forældrene kan gøre en stor forskel for klasserne. De sidder inde med rigtig mange gode ideer og har stor viden om klasserne. Den viden følte jeg, at jeg ville kunne bruge aktivt til at udvikle hele Glostrup Skole – og ikke bare mine børns klasser, siger Emilie Sloth.
Denne tilgang til kontaktforældrene som en ressource for skolebestyrelsen er blevet ét af omdrejningspunkterne i den udviklingsplan for skolebestyrelsens arbejde, som skolebestyrelsen godkendte i august.
Emilie ser det som sin vigtigste opgave at sikre en udvikling af Glostrup Skole, hvor eleverne trives og opnår maksimal læring, og hvor skolen tiltrækker og fastholder dygtige medarbejdere.
– Forældrenes inddragelse i denne udvikling er nødvendig, da det er dem, der har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i dagligdagen på alle fire afdelinger, i SFO’erne og i klubberne, siger Emilie og fortsætter:
– Glostrup Skole er så stor, at det er en kæmpeopgave for en bestyrelse at have tilstrækkeligt indsigt i alle dele af den. Jeg glæder mig til som formand at sikre, at denne udvikling af skolen kommer til at ske.
Arbejdet med udviklingsprojekter er ikke fremmed for Emilie. Hun har tidligere stået i spidsen for store organisationsudviklingsprojekter i forbindelse med sit arbejde i NaturErhvervstyrelsen. Emilie lægger stor vægt på at sikre fremdrift og nå i mål med projekterne.

Skolebestyrelsen

Emilie Sloth – Mor og Glostrupborger. Har haft tre børn på Glostrup skole. En søn, der går i 6. klasse, og to døtre, der nu går på henholdsvis Herlev gymnasium og læser på Københavns Universitet.

Der er suppleringsvalg til Glostrup Skoles bestyrelse d. 10. november 2016 kl. 17-18 på Afdeling Nordvang.

Læs mere om Glostrup Skoles bestyrelse her www.glostrupskole.dk/skolebestyrelse/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top