fbpx
Nordvangskolen skal renoveres
GLOSTRUP. Mange politikere fremhævede et punkt, som faktisk først står på investeringsoversigten for 2018, nemlig renovering af Nordvangskolen

Der skal bruges 10 millioner kroner på et renovere Nordvangskolen i 2018, hvilket fik mange positive ord med på vejen fra politikerne.
– Især Nordvangskolens ombygning har for os været mærkesager. Nordvangskolen er på utallige områder nedslidt og mange af skolens lokaler og gange har brug for et gennemgribende facelift. Vi glæder os til et ombygningsprojekt kan sættes i gang. Hvis vi som politikere virkelig mener det alvorligt med alle vore tanker om en glad og effektiv skole, hvor eleverne lærer med liv og lyst, kan det nok kun gå for langsomt, vil mange mene, sagde Lisa Ward (S).
Også Leif Meyer Olsen (V) er enig i, at det er en god ting at renovere Nordvangskolen.
– Der bliver flere og flere børn i Glostrup, og de seneste 2 år er oprettet ekstra klasser. På Nordvangskolen forventer vi at indvie Nordvanghallen efter sommerferien 2017, og så skal bl.a. de udtjente gymnastiksale have en omgang, så der kommer flere undervisningslokaler. Der er afsat 10 mio. så der er forventeligt også til anden renovering på skolen, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top