fbpx
Nordvangshallen er klar næste sommer
IMG_9971.jpg
John Engelhardt tog mandag første spadestik til den nye Nordvangshal. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Mandag blev første spadestik til den kommende Nordvangshal taget. Planen er, at hallen skal være færdig næste sommer

Børnene på Nordvangskolen stimlede tæt sammen omkring borgmester John Engelhardt, da han mandag eftermiddag tog første spadestik til den kommende hal ved Nordvangskolen.
– Jeg glæder mig altid, når vi her i Glostrup Kommune bygger nyt eller forbedrer de rammer, som vores børn benytter i deres hverdag. Vi bestræber os på at give børnene de bedst mulige forudsætninger for både bevægelse, leg og læring. En ny moderne hal her på Nordvangskolen vil også bidrage til bedre muligheder for at skabe nye spændende arrangementer og projekter. Noget som forhåbentlig vil komme alle til gode. Og i det daglige skulle hallen også meget gerne understøtte intentionen om, at alle eleverne dagligt skal have mulighed for at røre sig noget mere, sagde han.
Han nævnte også, at foreningerne, der skal bruge hallen, har været inviteret med i planlægningen af hallen.

Moderne undervisning
Nordvangskolen har i øjeblikket to små gamle haller, der blev bygget sammen med skolen. De blev bygget til en anden måde at have idrætsundervisning på, og derfor vil den nye hal gøre det muligt at have en mere moderne idrætsundervisning, siger Kasper Ruohonen Skov, der er idrætslærer på skolen.
– Vi går fra idrætshaller, der er lavet til gymnastik på rad og række. Nu får vi mulighed for at lave nogle mere moderne ting, for eksempel kan vi spille rigtig håndbold, og vi kan prøve floorball. Nu bliver vinterhalvåret sjovt, når vi har bedre muligheder for at være indendørs, siger han.
Det er planen, at de gamle idrætshaller skal renoveres og muligvis bruges til andre formål. Der er sat ti millioner kroner af til at renovere Nordvangskolen i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top