fbpx
Minister besøgte Rotary
karenellemann.jpg
Karen Ellemann talte til Rotary i Glostrup. Foto: Christen Rindorf
GLOSTRUP. Rotary i Glostrup havde i forrige uge besøg af social- og indenrigsminister Karen Ellemann, der fortalte om regeringens planer for fremtiden

135 rotarianere og gæster var mødt op til Glostrup-Albertslund Rotary Klubs traditionsrige møde for at høre Karen Ellemann fortælle om den politiske agenda for folketingsåret 2016-17 frisk fra Folketingets åbning dagen før. Ministeren gav en aktuel orientering om regeringens politik og mulighederne for at få gennemført de vanskelige forhandlinger om finansloven og de mere langsigtede reformer. Der var en stor spørgelyst fra deltagerne, lige fra problematikker omkring den nye boligskattelov til kontanthjælpsloftet.
Karen Ellemann er godt kendt her i området, idet hun er valgt i Brøndbykredsen til folketinget for Venstre siden 2007. Siden valget i juni 2015 har Karen Ellemann været social-og indenrigsminister.
– Det var spændende at høre en af vores ministre fortælle helt dugfriske meldinger fra Folketingets åbningsdag. Uden vores mødeudvalg, som har lagt et stort arbejde i at planlægge dette arrangement, kunne det ikke lade sig gøre. Vi er spændte på, hvem der kommer til næste år, den første onsdag efter Folketingets åbningsdag, siger Irene Klitbo, præsident for Glostrup-Albertslund Rotary Klub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top