fbpx
Mænds Mødesteder etablerer sig i Glostrup
mændsmødesteder.jpg
Mænds Mødested Glostrup har åbent hus hver tirsdag og fredag fra 9 til 12. Foto: Kathrine Godtkjær Lauritsen
GLOSTRUP. Mænds Mødesteder, der er non-profit og ikke-kommercielle mødesteder, kommer nu også til Glostrup

Mænds Mødested Glostrup er åben for alle mænd, der har lyst til at skabe og benytte et sted, hvor mænd kan mødes og være sammen om aktiviteter og projekter, de synes er sjove, spændende og meningsfyldte.
– Der er også plads til at få sig en hyggelig sludder over en kop kaffe og udveksle erfaringer med andre mænd i et trygt og venligt miljø – og ikke mindst i eget tempo, udtaler Glostrup Kommunes kronikerkonsulent og initiativtager til Mænds Mødested Glostrup, Kathrine Godtkjær Lauritsen.

Forskellige aktiviteter
– Der er altid nyt at lytte til, supplerer kontaktperson i Mænds Mødested Glostrup, Søren Brandis, og tilføjer:
– Hvis vi er flere med samme interesser, laver vi en gruppe med faste tidspunkter med en tovholder, som sørger for at afvikle aktiviteterne. Vi håber, at vi på længere sigt kan byde på en række forskellige aktiviteter med udgangspunkt i mændenes egne interesser. Måske er du til kortspil, fælles spisning, billard eller har et projekt, der kan afvikles på vores kommende værksted. Skal du skifte til vinterdæk på bilen eller lappe cyklen, har vi en overdækket gård, som kan aflåses. I sommerhalvåret benytter vi parken ved siden af.

Med på Kulturnatten
Under Kulturnatten vil man kunne træffe Mænds Mødested Glostrup i pavillonen ved rådhusets indgang. Her vil en af mændene i mødestedet, Flemming Hansen, sammen med de øvrige medlemmer fortælle om det nye initiativ.
– Vi har en forventning og en ambition om, at vi kan blive mange mænd fra Glostrup, der vil mødes på Sydvestvej 42, tilføjer Knud Jensen, som også kommer regelmæssigt i Mænds Mødested Glostrup.

Introduktionsmøde
Mænds Mødested Glostrup holder introduktionsmøde med efterfølgende stiftende generalforsamling onsdag 2. november kl. 19-21 i Glostrups gamle præstegård. Da mange mænd interesserer sig for teknik, vil Glostrups borgmester John Engelhardt fortælle om den kommende letbane.
– Efter generalforsamlingen stiller Glostrup Kommune en pølsevogn op, og der bydes på gratis pølser og vand, slutter kronikerkonsulent Kathrine Godtkjær Lauritsen.

Mænds Mødested Glostrup
Sydvestvej 42, 2600 Glostrup

Åbent hver tirsdag og fredag kl. 9-12 – med mulighed for åbningstider om aftenen.
Kontaktperson: Søren Brandis: brandis@newmail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top