fbpx
Grøn renovering
GLOSTRUP. Der skal bruges otte millioner kroner på at energirenovere Glostrup Kommunes ejendomme

Glostrup Kommunes ejendomme skal energirenoveres for otte millioner kroner. Kommunen låner pengene, men kommer til at spare penge i det lange løb, fordi der skal bruges færre penge på energi.
– Vi skal passe på vores klode, selvom Glostrup ikke fylder meget på verdenskortet, så skal vi også bidrage med vores del, således at vi kan overdrage kloden til næste generation i en bare nogelunde stand. Derfor bruger vi 8 mio. kroner på at energirenoverer vores kommunale bygninger, det vil bidrage til at vi udleder mindre CO2 og samtidig kan vi højne vedligeholdelsen af kommunens ejendomme, sagde Robert Sørensen (EL).
– Glostrup Ejendomme har lavet et katalog over ønsket vedligehold og renovering mhp at sænke CO2-udslip og spare energi. Kommunen har relativt lave lån, og da årlige afdrag er i størrelsesordenen 8 mio. har vi valgt at lånefinansiere bygningsrenovering for 8 mio. og samtidig opnå driftsbesparelser, sagde Leif Meyer Olsen (V).
Derudover skal Glostrup gøre plads til ladere til elbiler foran Glostrup Hallen. Det kommer ikke til at koste kommunen noget, da ejerne af laderne skal betale for at få dem sat op.
– Vi skal bidrage til at det er nemmere at have en elbil, derfor gør vi det muligt at opsætte ladestandere ved kommunalebygninger, man skal kunne tage sin elbil til Glostrup hallen og i mens man spiller petanque på de nyrenoverede baner, eller tager en badmintonskamp, så skal man kunne sætte sin elbil i en ladestander, sagde Robert Sørensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top