fbpx
Fokus på ledelse
GLOSTRUP. Det er ikke en besparelse på institutionsområdet, men der skal gang i en dialog om ledelse på daginstitutionsområdet, siger udvalgsformand

Som Folkebladet skrev i sidste uge, så har det forslag, der har givet flest høringssvar været forslaget om ændret ledelse på daginstitutionsområdet.
– Endelig er der forslaget om at styrke ledelsen på daginstitutionsområdet for dermed at frigøre midler til, at flere medarbejdere kan være sammen med børnene. Det er det budgetpunkt, som har resulteret i flest høringssvar. Der er ikke tale om en besparelse – der står simpelthen 0 kr. hen over årene. Der er fremkommet mange synspunkter fra både forældre og medarbejdere. Forligspartierne har ikke lagt sig fast på en bestemt, fremtidig struktur – men opfordrer til en konstruktiv dialog, der stadig gerne skal resultere i en ledelsesmodel med endnu mere fokus på synlig og entydig ledelse, sagde Sophie Dahl Borhus (V), formand for Børne- og Skoleudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top