fbpx
Floorballsæsonen er gået i gang
20161003_182535.jpg
Et hold for kvindelige nybegyndere er et af initiativerne hos Vallensbæk Floorball i denne sæson. Foto: Vallensbæk Floorball
SPORT. I denne sæson har Vallensbæk Floorball startet to nye hold op, og det er gået godt

Hos Vallensbæk Floorball er sæsonen netop startet. Og i år har de forsøgt med to nyopstartede hold, et børnehold og et dame-motionist hold.
Begge hold havde første træning i sidste uge.

For de nye
Dame motionist holdet er tænkt som en indgang til sporten for dem, som ikke har prøvet at spille floorball så meget før, men som bare gerne vil have noget motion på en sjov måde.
Og holdet var fra starten en succes. For, efter floorklubben havde lagt tilbudet op på Facebook, gik der under en uge før alle 24 pladser var besat af kvinder i alle aldre.
– Vi var lidt spændte på om det var noget, som der ville være interesse for, men med den tilslutning, så kommer vi nok til at lave et lignende forløb for herrer efter nytår også, siger Klaus Bloch, som er ansvarlig for holdet.

Nyt børnehold
Det andet nye hold er et børnehold for børn 5-8 år.
Idéen til holdet startede efter Vallensbæk Kommunes arrangement Festlig Fredag.
Her havde floorballklubben stillet en lille bane op, som børn og unge kunne komme og spille på.
Ved den lejlighed var der flere forældre, der henvendte sig og opfordrede til, at der blev oprettet et børnehold.
Der skal dog lidt mere end tre-fire stykker til et hold, så klubben hængte sedler op på skolerne og lavede opslag på Facebook.
Det viste sig at være nok til, at budskabet havde spredt sig, for da mandagen kom, stod der 12 børn klar til at spille floorball. Eft trænigen skrev en af fædrene til klubben:
– Knægten takker for en fantastisk træning. Han græd sig nærmest i søvn over, at han ikke kunne gå til floorball alle hverdage
Udover de to nævnte hold består klubben af et U 15 drengehold, to herrerhold og et damehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top