fbpx
Flere i arbejde
GLOSTRUP. Der skal bruges penge på at gøre en særlig indsats på at få flere i arbejde, hvilket vil spare penge

Piet Papageorge (V) er formand for Vækst- og Beskæftigelsesområdet. Han var glad for, at der skal bruges færre penge på hans område til næste år.
– Modsat de andre politik-områder, handler Vækst- og beskæftigelsesområdet i højere grad om at netto bruge færre penge, end flere – i hvert fald når det kommer til udbetaling af ydelser. Dette skyldes, at jo færre penge der bruges på ydelser, desto færre ledige borgere har vi til gavn for kommunekassen såvel som de borgere, der får hjælp med at finde et arbejde, sagde han.
Han havde fundet de områder, hvor det gav bedst økonomisk mening at investere i de ledige. Det var ledige, der har været ledige i over 52 uger og fokus på at mindske tilbagefaldet for aktivitetsparate.
– Årsag til, at netop disse to målgrupper er udvalgt skal findes i, at de udgør de bedste ’business cases’, altså de indsatsområder, hvor investeringen hurtigst betaler sig hjem, samtidig med at det er der vi hurtigst kan hjælpe flest mennesker fra passiv forsørgelse til beskæftigelse, sagde han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top