fbpx
Fire eftersøgte for bilbrand
Bilbrand.jpg
Politiet eftersøger fire personer i forbindelse med bilbrand i Brøndby den 11. september. Foto: Københavns Vestegns Politi
BRØNDBY. Politiet offentliggør nu billeder og signalement af fire eftersøgte mænd i forbindelse med bilbrand i Brøndby

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre en overvågningsvideo, der viser fire mænd, der skaffer sig adgang til et lukket område hos en bilforhandler i Brøndby og sætter ild til en række biler.
De fire gerningsmænd indfandt sig søndag den 11. september 2016 omkring kl. 23.45 på Tjørnevangen 8, i Brøndby og satte ild til flere biler.
Gerningsmændene trængte ind ved at klippe hul i et trådhegn. Herefter viser overvågningsbillederne, hvordan de knuser ruder på flere biler, hælder brandbar væske ind fra en medbragt benzindunk og sætter ild på.
Det er tydeligt for os, at der her ikke er tale om utilpassede unge der brænder tilfældige biler af. Her er der tale om særdeles kvalificeret ildspåsættelse hos en helt specifik bilforhandler, hvor gerningsmændene i forvejen har skaffet sig adgang ved at klippe sig igennem et kraftigt trådhegn, siger politikommissær Søren Puggaard.

Fire mænd eftersøgt
De fire mænds signalement:
A: Mand, iført sort joggingtøj med markant bred hvid stribe på bukser og overdel.
B: Mand, iført grønlig hættetrøje, cowboybukser, bæl­tetaske, sorte kondisko, medbragte en grøn benzindunk.
C: Mand, grå hættetrøje af mærket Nike, sorte joggingbukser af mærket. Adidas.
D: Mand, sort hættetrøje og markant grønlig hætte og snører, sorte joggingbukser af mærket. Adidas, handsker, mørke kondisko.
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra borgere der kan genkende gerningsmændene på billederne eller kender til episoden.
Politiet vil blandt andet gerne høre fra borgere, som kan have set én eller flere af disse gerningsmænd fylde benzin på en grøn benzindunk op til gerningstidspunktet.

Via Københavns Vestegens Politis hjemmeside kan man se en video med de fire efterlyste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top