fbpx
Endnu en byfest
GLOSTRUP. Byfesten i år var så stor en succes, at der skal holdes endnu en til næste år

Der var høj sol og masser af glade mennesker ved Glostrup Stadion, da Glostrups 825 års jubilæum blev fejret. Næste år skal der også være liv og glade dage, når der endnu en gang skal holdes byfest.
– Jeg syntes, at festivalen i forbindelse med Glostrups 825 års fødselsdag var en kæmpe succes (selvfølgelig kunne vi også takke vejret) og viste, at det var strålende ide, som viste at Glostrupborgerne ønskede en byfest/festival, lidt som byfesten i Solvangsparken i ”gamle dage”. Næste års byfest/festival bliver nok ikke i samme omfang, da der ikke er afsat så mange penge som i forbindelse med fejringen af byjubilæet, men vi håber da, stadig, at kunne stille med en byfest/festival der kan tiltrække borgerne. Jeg syntes, at det er en god måde, at promovere Glostrup og gøre noget for borgerne. Jeg håber, at borgerne vil støtte op om byfesten/festivalen så det kan blive en årlig tradition, siger Pia Hagbarth Dahlin (DF), formand for Kulturudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top