fbpx
En dag med fokus på virksomhederne
Vallensbæk-går-frem-i-erhvervsvenlighed.jpg
I den seneste opgørelse fra DI går Vallensbæk frem i erhvervsvenlighed. I næste uge bliver der holdt virksomhedernes dag, hvor Vallensbæk og Ishøj i fællesskab sætter fokus på virksomhederne. Foto: Vallensbæk Kommune
VALLENSBÆK. I næste uge afholdes Virksomhedernes Dag 2016. Erhvervslivet i Vallensbæk og Ishøj mødes i år omkring temaerne ny teknologi og omstilling af forretningen

Hvert år mødes virksomheder og erhvervsdrivende i Vallensbæk og Ishøj Kommuner for at netværke og lære nyt.
I år kan deltagerne se frem til flere oplæg, der kan inspirere til at modstå konkurrencen og drage fordel af ny teknologi.
– Virksomhedernes Dag er en oplagt mulighed for at møde og netværke med andre erhvervsdrivende i nærheden og få et skud inspiration fra spændende oplægsholdere, og samtidig møde borgmestrene og høre mere om den service, man kan få hos kommunen, siger Bjørn Borup, chef for Borgere, Erhverv og Digitalisering i Vallensbæk Kommune.
På årets arrangement vil hovedtaler Anders Hvid fra Dare Disrupt opfordre deltagerne til at udfordre sig selv og deres forretning inden andre gør det, og der vil være oplæg fra lokale erhvervsdrivende og de to kommuner.

Ledere fra alle typer af virksomheder i både Vallensbæk og Ishøj er velkomne, uanset branche og størrelse på virksomheden.
Tilmelding sker på hat@vallensbaek.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top