fbpx
Døgnrapporten uge 43
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport

Indbrud i varevogn
BRØNDBY.
Mellem fredag den 14. oktober kl. 17 og mandag den 17. oktober kl. 7.00 brød en ukendt gerningsmand ind i en varevogn på Kirkebjergs Allé i Brøndby, hvor vedkommende stjal forskellige elektriske haveredskaber.

Mand sigtet for spirituskørsel
VALLENSBÆK.
Onsdag den 19. oktober kl. 04.08 blev en personbil stoppet på Søndre Ringvej i Vallensbæk, hvor en 43-årig mand blev sigtet for spirituskørsel, da en alkometertest viste, at mandens promille var over det tilladte.

Mand kørte påvirket
BRØNDBY.
Torsdag den 20. oktober klokken 17.05 blev en 36-årig mand sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer, da han blev stoppet på Lynager i Brøndby, hvor en narkometertest gav positivt udslag. Manden blev bragt til Albertslunds Politigård, hvor han fik udtaget blodprøver.

Mand sigtet for butikstyveri
GLOSTRUP.
Fredag den 21. oktober kl. 12.55 blev en 36-årig mand tilbageholdt for butikstyveri i Bauhaus på Hovedvejen i Glostrup, da han forsøgte at forlade forretningen med flere varer gemt i sin rygsæk.

Alvorlig soloulykke på motorvej
GLOSTRUP.
Fredag den 21. oktober kl. 20.21 blev det anmeldt, at der var sket en alvorlig soloulykke på Frederikssundsmotorvejen i østlig retning nær Glostrup. Føreren, en 29-årig mand, mistede herredømmet over bilen, med yderligere fire passagerer, da han skulle foretage en overhaling, men i stedet ramte autoværnet med høj fart. Han blev efterfølgende sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke har taget kørekort. To af passagererne kom svært til skade og blev bragt til Rigshospitalet for behandling, mens de tre andre blev tilset på Herlev Hospital. Alle personer er uden for livsfare.

Indbrud i lejlighed
GLOSTRUP.
Lørdag den 22. oktober mellem kl. 18.55-23.25 brød en ukendt gerningsmand ind i en lejlighed på Vestergårdsvej i Glostrup. Gerningsmanden fik adgang til lejligheden ved at sparke hoveddøren ind, hvorefter vedkommende bl.a. stjal forskelligt elektronik og smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top