fbpx
Døgnrapporten uge 42
Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport

Kvinde uden kørekort
BRØNDBY.
Torsdag den 13. oktober kl. 00.11 stoppede en politipatrulje en personbil på Korsdalsvej i Brøndby, da de blev opmærksomme på førerens usikre kørsel. Føreren, en 29-årig kvinde, blev sigtet for kørsel uden førerret, da hun endnu ikke har erhvervet kørekort. Der var derudover ikke tegnet lovpligtig forsikring på bilen, som kvinden ejer.

Mand anholdt for butikstyveri
GLOSTRUP.
Mandag den 10. oktober kl. 16.25 blev en 31-årig mand tilbageholdt og sigtet for butikstyveri, da han forsøgte at forlade en forretning på Hovedvejen i Glostrup med flere DVD-samlinger i en pose beklædt med stanniol. I posen var der også andre stjålne genstande fra andre butikker på Hovedvejen.

Mand uden kørekort
BRØNDBY.
Fredag den 14. oktober kl. 01.50 blev en personbil stoppet på Søndre Ringvej i Brøndby, hvor føreren, en 26-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret, da han endnu ikke har taget kørekort.

Indbrud på Søndervang
GLOSTRUP.
Søndag den 16. oktober kl. 18.30 gik en tyverialarm i gang på Søndervangskolen på Florasvej i Glostrup. En gerningsmand har angiveligt knust en rude til skolen, hvorefter vedkommende blandt andet stjal en Playstation og en computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top